Stucwerk: sierpleister

Posted by
|

Sierpleister is een mooie en praktische afwerking van uw muren. Veel sierpleisters kunnen in kleur worden aangebracht, zodat uw stucadoor u meteen de moeite van zelf schilderen uit handen neemt. Het voordeel van stucwerk in kleur is dat er geen kleurverschil te zien is bij kleine beschadigingen. Dit noemen stucadoors de kleurechtheid van het stucwerk.

Verder is sierpleister boenvast en dus makkelijk schoon te maken.

U kunt uw stucadoor het raap- of pleisterwerk laten afwerken met sierpleister. Omdat sierpleister het uiteindelijke uiterlijk van de muren bepaalt, is het aan te raden dit door een stucadoor te laten doen. Uw stucadoor heeft de juiste expertise in huis om uw wanden professioneel te voorzien van een laag sierpleister.

De meestgebruikte soorten sierpleister zijn

Spachtelputz stucwerk

Spachtelputz stucwerk is maatwerk

Spachtelputz stucwerk later bewerken

Spachtelputz stucwerk: wat zijn de voordelen?

Rustiekputz stucwerk

Stucwerk: sierpleister met groefjes in de structuur

Stucwerk: rustiekputz later bewerken

Rustiekputz stucwerk: wat zijn de voordelen?

Granol stucwerk

Granol stucwerk: wat zijn de voordelen?